Här bor jag!

den 22 juli 2020 onsdag

Godmorgon! Alla svenska vikingar och sköldmör!

Godmorgon till alla zebror och vattenbufflar nere i Afrika! Godmorgon till Säpo, underrättelsetjänsten, och polisen...som skyddar oss...Ja, så att vi kan sova tryggt om natten. Godmorgon till NASA som har koll...på aliens och grejer ute i rymden...ja, så att vi även inte kolliderar med andra planeter och rymdskrot ute i kosmos. Godmorgon till...

"Niclas!"

"Ja, vad är det, nu då?"

"Vi, fattar alla grejen, så!"

"Ja, ja då då!"

04:24

Ja, men hej!

Om kanske tre timmar, så kommer min nya och fina kyl. Ja, Tony kommer hit med den från ELON. Han tar med sig min gamla lilla minikyl. Jag får ställa den vackra kyl i metall look, lite provisoriskt. Jag ska ju bygga om köket, så småningom. Ja, denna kyl har en fin digitaldisplay på fronten...ja, så att man kan se temperatur och andra spännande grejer...som händer inne i detta moderna kylskåp.

Ja, man går förbi kylen en fredags kväll. Det, blinkar lite på denna super-duper moderna displayen...Ja, lite låg temperatur på det nedersta hyllplanet, ja där jag har mina mangofrukter och tranbärsjuice. Jag får läsa bruksanvisningen och återkommer med en fullständig rapport till hösten. Skojar nu bara lite!

Jag har nu flyttat undan alla mina 20 pelargoner från trappan upp mot den stora entrén. Ja, kylen ska ju liksom baxas upp där med en stor kärra. Jag väntar lite med att ta ut matvarorna...ja, så att de inte blir dåliga i värmen. Jag tror att Tony kommer runt sjutiden...Ja, så jag tar väl ut all mat en halvtimme tidigare. Jag har ju kylboxar, men en halvtimme klarar sig nog maten.