The Queen´s Gambit.

En fantastisk serie om en ung föräldralös tjej, som kämpar sig genom missbruk och livets vedermödor...för att slutligen bli världsmästare i schack! Ja, bättre blir det inte, mina vänner Toppklass!

I´m a legend 2.

Ja, den första filmen var ju spännande. Och Will Smith brukar ju vara bra! So why not?

Ja, en av de roligaste svenska filmer jag har sett! Ett måste, mina vänner. Superkul!

Tomten är far till alla barnen!

Mys pys film! Himla bra!

LADIES IN BLACK - Official Trailer - In Cinemas September 2020

Batman! Kommer 2021

FORCE OF NATURE Official Trailer (2020) Mel Gibson, Action Movie

A gang of thieves plan a heist during a hurricane and encounter trouble when a cop tries to force everyone in the building to evacuate. 

Premiär till sommaren. 

Ja, Mel Gibson brukar ju nästan aldrig spela i dåliga filmer.

Breakthrough med Tom Hardy! 

Denna film kommer också snart. Kan vara bu eller bäää! Men, jag gillar skådisen Tom Hardy! Ja, det är ju han som spelar i filmen nedanför som gangsterbossen Capone!

Capone!

Ja, historien om denna hänsynslösa gangster från Chicago under förbudstiden i Amerika, känner vi ju alla till. Denna film kommer snart! Jag tror faktiskt att jag själv kommer att se den.

Ja, Tom Hardy!...En, jättebra skådis, så!

Denna film skulle ha haft premiär den 12 maj. Uppskjuten på grund av detta Coronavirus! Ja, man börjar ju bli redigt trött på denna skiten, nu!

Avatar 2

Ja, ettan var ju lite smågullig, så! Kommer snart på Biograferna! Ja, när vi då åter att våga gå ut, utan att dö, så! 

Då kommer premiären!

Homecoming! 

Ja, med självaste Julia Roberts! Jag har ännu inte sett denna film!

Heidi works at Homecoming, a facility helping soldiers transition to civilian life. Years later when the Department of Defense questions why she left, Heidi realizes there's a whole other story behind the one she's been telling herself.

Stars

Stephan James, Julia Roberts, Bobby Cannavale 

Ja, alla ni rymdfantaster därhemma!

Denna nya Star Wars film kommer snart! 

RESISTANCE Trailer (2020

Denna film har jag inte sett! Ja, man kan väl storyn, så! Men, kanske ändå bra!

𝑀𝒾𝓃𝒶 𝐹𝒾𝓁𝓂𝓉𝒾𝓅𝓈! 

OZARK!

Himla bra! 

Tre säsonger på Netflix! Ja, en revisor och hans fru lurar maffian på en massa pengar. Jättespännande, jag lovar! Ja, hon frun är ju så himla jättesnygg! Kär, så!

Ja, återstoden av dagen! Vilken eminent film! En butlers liv på ett engelskt herresäte! Denna film rekommenderas varmt! 

The Remains of the Day (1993) ORIGINAL TRAILER [HD 1080p

Ja, men kolla på detta! Vilken filmikon så, som vinner en Oscar. Ja, han dyker ju aldrig upp på filmgalor...men just denna kväll!... Var han där!

Jack Nicholson Wins Best Actor: 1976 Oscars

Gökboet!

Ja, alla i hela universum har ju givetvis sett denna film! Himla bra, så! De, kanske även har sett denna filmen i andra galaxer och solsystem! Ja, så bra är den faktiskt!

Greyhound! 

Premiär den 12 Juni!

GREYHOUND Official Trailer (2020) Tom Hanks Action Movie HD

Under andra världskriget korsar en internationell konvoj med 37 allierade fartyg den förrädiska Nordatlanten förföljda av tyska ubåtar som anfaller enligt den tyska vargflockstekniken. I huvudrollen ser vi Tom Hanks som kommendörkapten Krause som har befälet på ett nytt fartyg, Greyhound. Tom Hanks har också skrivit manus efter C.S. Foresters roman "Den gode herden" ("The Good Shepherd").

När lammen tystnar!

Ja, räddare blir man ju inte på film! Himla bra! Denna man nedanför, vill man inte möta i en mörk gränd! eller även i en ljus gränd mitt på dagen.

Silence of the Lambs - first meeting

Anthony Hopkins Wins Best Actor: 1992 Oscars

Jakten på Röd oktober!

Ja, denna ubåtsfilm från 1990, har väl alla sett! Men, vad bra! Ja, bara slutscenen är ju värt biljettpengarna!

Castle

En bestsellerförfattare och en kvinnlig kriminalpolis i New York bekämpar brottsligheten tillsammans. Lite kärlek och mycket spänning. En himla mysig serie i hela 8 säsonger. Finns på Viaplay. Kryp upp i TV soffan och krama nallebjörnen.

No Time to Die! 

Kommer på biograferna 3 April 2020.

Premiären är uppskjuten pga coronaviruset...Ny premiär datum är satt till november 2020.

Ja, denna nya Bond film kommer snart!

Tryck på krysset i filmrutan...ja, så försvinner reklamen!

1917

En ny film som jag ännu inte har sett! Återkommer med ett litet betyg! Ja tryck på länken...detta verkar ju vara himla bra

Mitt i de hektiska striderna under första världskriget får två unga brittiska soldater - Schofield och Blake - ett till synes omöjligt uppdrag. Under hård tidspress måste de korsa fiendens territorium och leverera ett meddelande som kommer att stoppa ett tyskt dödligt bakhåll på hundratals brittiska soldater - där Blakes bror är en av dem.

Ja, Top Gun 2!

Den kommer på Biograferna den 26 Juli i år.

Om denna film är bra? Ja ingen aning, faktiskt. Vi får väl se när den kommer. Men, lika bra som ettan blir det ju inte...garanterat.

The Call of The Wild!

Den senaste filmatiseringen av Jack Londons klassiker "Skriet från vildmarken" Ja detta är en fartfylld familjefilm av det lurvigare slaget, snöhöljda vidder och knakande isar. Med en gullig vovve i mitten! Ja, den är ju sprillans ny! Jag har faktiskt inte ens sett denna film...men Harrison Ford brukar ju vara med i hyggliga filmer...jag får återkomma med ett betyg!

Hachi

Ja, jag är ju hundallergier,,,jag såg ändå denna filmen. Jag och min mamma...snyftade tillsammans. Detta är ju en riktig berättelse om en hund som sitter på järnvägsstationen i Japan och väntar på sin husse! Ja, snyftigare blir det nog inte!

New York, New York

Liza Minelli och Robert De Niro

Detta är toppklass, mina härliga vänner. Himla jättebra! Ja, man garvar och ibland snyftar man lite i näsduken. Denna film är lång, så ha snacksen redo för en fantastisk filmkväll. 

Ja, men det fattar ni väl...tryck bara på krysset i filmrutan...ja så försvinner reklamen.

The Notebook

Men, vilken bra kärleksfilm! 

Ska ni bara se en film detta året. Ja, då väljer ni denna! Jag måste se denna film snart igen. Bättre än så här blir det aldrig! Åh! Vilken kärlek, så!

Titta på trailern nedanför.

Ja, jag hade ju glömt denna jättebra film. Vita nätter, på svenska. Ja, Baryshnikov kraschlandar mitt i det land har så länge försökt att glömma. Det jätteroliga är att han spelar sig själv. Men, han är ju en bra skådespelare. Mycket spännande, välgjort med fantastisk musik...Vilka dansscener...ja, man häpnar. Rekommenderas verkligen.  

Prisoners!

En pappa tar upp jakten på en förövare som har kidnappat hans sexåriga dotter. Vrålspännande och bra! Fram med popcornen. Trailer nedanför.

Lady Bird

Lågmält och fint drama om en tonårings liv. 

En jättebra film. Jag tror att den vann någon Oscar? Jag får kolla upp detta. Nej, men väl fem nomineringar. Däremot, så vann den den två Golden Globe. Ja, för bästa film och bästa kvinnliga huvudroll.

Ja, Saoirse Ronan som spelar den kvinnliga huvudrollen...ja, så jättecharmig så! Denna film måste ni ju bara se!

Ja, himla bra och spännande i engelsk vardagsmiljö! Suranne Jones som har huvudrollen är en riktigt bra skådespelare och lite lagom småsexig, sådär. Detta kan engelsmännen, mina vänner. Två säsonger. Finns på Netflix.

Rosens Namn!

En smart deckare i kall och karg klostermiljö, för länge sedan när inkvisitionen åkte runt med sina tortyrredskap. Ja, bättre blir det inte! Sean Connery, i sitt esse. Har ni ännu inte sett denna film, så är det ett måste. Inget för barn.

Green Book

Dramakomedi 2018 2h 4min HD 7 år

Tony Lip får i uppdrag att köra och skydda en svart pianist av världsklass under dennes turné som sträcker sig från Manhattan till djupaste södern. Resan kantas av rasism, men även humor och vänskap. 

Skådespelare Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Mike Hatton, Sebastian Maniscalco. Regissör: Peter Farrelly 

Finns på Viaplay!

Harry Bosch är en tuff mordutredare i Los Angeles. Han följer sin magkänsla och bryter en hel del regler, och kanske är det just det som gör honom till den bästa utredaren i Kalifornien. Jättebra deckare! 

Flera säsonger. Rekommenderas!

Men, vilken jättebra film!

En megarik företagsmagnat i New York, ja en otrogen och elak jävel...råkar ut för en olycka. Ja, hans fru var innan detta beredd att skilja sig från honom...men, nu blir det annorlunda. Jag vill inte förstöra spänningen. En jättebra film som tar dig till hjärtat, jag lovar. Ja, man kanske får köpa denna film, för ingen filmkanal visar den just nu! Himla jättebra! Rekommenderas verkligen! 

YELLOWSTONE

Bra serie i modern western miljö. Kevin Costner som ranchägare är i sitt esse. Nu har jag sett båda säsongerna! Jättebra! Visas på Paramount+ 

Once Upon A Time In America

Ja, vilken jättebra film om några italienska emigranters öde i New York.  Bättre än så här blir det aldrig!

Vilken fantastisk musik! 

Ja, man får ju gåshud för mindre. Jag måste nu köpa mig en panflöjt!

Ja, denna film måste ni se! Fan! Vad jag garvade! Ni hör ju bara på namnet att detta kommer bli hysteriskt, kul! Billy Bob Thornton är ju ett geni! Elakaste tomte jag har sett! Men, den roligaste också! Filmen rekommenderas varmt, om man har lite humor åt det ekivoka hållet!

Den elakaste tomten i hela världen, jag lovar!"

Jag kollade bara lite på trailern...Nej, jag kan inte se detta just nu. Man garvar ju ihjäl sig!

Örnnästet!

Bättre krigsfilm hittar ni aldrig! Ja, den är inspelad 1968, men vad jättebra och spännande! Rekommenderas verkligen! Och vilka skådisar!

Ja, till denna fantastiska film, så följer ju ett av världens bästa filmtema någonsin med. Lyssna och njut!

Skamgrepp!

Bra, Thriller med Demi Moore och Michael Douglas. 

Ja, jag såg en himla mysig film för ett tag sedan! Låg i mitt mystäcket och satte på Viaplay!

The Puzzle!

Ja, inget speciellt egentligen, så! Men, ett litet lågmält drama som fick en att må bra. Ja, det handlar om en kvinna, som då får ett pussel på sin födelsedag. Himla gulligt! Ja, hon bryter sig nu loss, mer och mer ifrån kvinnorollen, Ja, att en kvinna bara ska laga mat och föda familjen, där de sitter och väntar vid middagsbordet varje kväll, som fågelungar. "Ja, jag är ju kvinna! Det enda jag duger till är att diska så!" Nej! denna kvinna vill lite mer, på sitt eget lilla sätt!

Rekommenderas!

Himla bra drama!

Jag såg precis denna film om en krigsveteran i Amerika, som lever isolerad med sin dotter långt ute i skogen.Men, myndigheterna vill något annat. Lågmält drama som placerar sig längst in i hjärtats innersta vrå. Rekommenderas verkligen. Strömmar nu på Viaplay! 

Vilken jättebra serie! 

Ruggigt spännande! Två säsonger på Viaplay. En FBI agent blir bortförd av en psykopat och hittas vid liv först 6 år senare. Men, kvinnan anklagas senare för mord och en intensiv jakt på henne drar igång. Hur bra som helst! Inget för barn, fastän filmen märkligt nog har fått en 12-års gräns? Rekommenderas starkt!

Förbudstiden och Gangsters! Himla jättebra!

O BROTHER WHERE ART THOU?

Himla roligt av bröderna Coen! Om några fångar på flykt i den Amerikanska Södern

Hur bra serie som helst om pengahunger, svek och kärlek. Finns på Viaplay!

Mary Shelley!

En mycket välgjord film om kvinnan som skrev Frankenstein. Romantik med lite snyft-snyft i näsduken. Finns på Netflix.

The Spy!

"The Spy" har en del svagheter, men är sammantaget en spännande berättelse som ger Sacha Baron Cohen möjligheten att återigen visa att han är så mycket mer än Ali G och Borat. Finns på Netflix.   

Himla bra film!

𝓛𝓪 𝓡𝓮𝓲𝓷𝓪 𝓓𝓮𝓵 𝓢𝓾𝓻! 

En Jättespännande serie om en kvinna som jagar efter sin kidnappade dotter! Inget för barn? Finns nu på Netflix!

Kate del Castillo! Ja, men herregud! Vilken vacker kvinna! Nu är jag Kär på riktigt!

Algunos Buenos Consejos de peílculas!

Queen of the South

Se denna, mycket spännande och jättebra serie! Finns på Netflix. Två bra säsonger! Himla bra! Jag lovar er! Den sista säsongen verkar vara urdålig! Jag slutade att titta efter ett avsnitt! Men, de första två säsongerna är jättebra!

Spännande om ett spanskt kvinnofängelse! Jättebra serie!

Genial! Nada para ninós!

Äventyrsserie, om Marco Polo.Ja, upptäckaren av sidenvägen till Kina. Spännande och välgjort.

Engelskt gangsterdrama. Spännande och våldsamt.

Spänning  med urinvånare. Regi Mel Gibson.

Serien. Finns på Viaplay! Jättebra!
Serien. Finns på Viaplay! Jättebra!

Jag menar serien med Billy Bob Thornton. Bättre blir det inte.

Serie historica sobre la Familija real Británica! Muy Bien!

Engelsk deckare. Bra och jättespännande.

Finns att se på Viaplay!

Vikings!

Niclas i Småland!
Niclas i Småland!

Här är jag mitt emellan Åseda och Kalmar. Sommaren 2018. Det här är ingen film du kan se! Men om du är kvinna, så kan du göra en stor poster av bilden ovanför och hänga upp i ditt sovrum.